Αναμειγνύετε καλά όλα τα υλικά σε shaker για κοκτέιλ. Σερβίρετε το περιεχόμενο στο ποτήρι μαζί με τον πάγο. Γαρνίρετε με μαύρη ζάχαρη στο χείλος του ποτηριού.
Χτυπήστε στο shaker τη vodka,το Grand Marnier και τον πάγο και ρίξτε το μείγμα σ'ένα παγωμένο ποτήρι martini,απομακρύνοντας τον πάγο.Προσθέτετε τον espresso και καλύπτετε με κρέμα γάλακτος,ελαφρά χτυπημένη σε shaker.Γαρνίρετε με 2 κόκκους καφέ και λίγο σκόνη κακάο.
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά μαζί στο σέικερ και στη συνέχει σερβίρουμε στο ποτήρι προσθέτοντας τριμμένο πάγο και γαρνίρουμε με μερικούς κόκκους καφέ.
Ρίχνουμε το κονιάκ και το αμαρέτο σε μια κούπα και εν συνεχεία προσθέτουμε τον καφέ φίλτρου Cοndotti και τα χτυπάμε ελαφρά στο σέικερ. Στο τέλος προσθέτουμε σαντιγί και ξύσμα αμυγδάλου.