Είναι ένας espresso 30ml με την προσθήκη μιας κουταλιάς ζεστού αφρόγαλα και μια ροζέτα σαντιγύ που τοποθετείται στο...
Ένα φλιτζάνι κανονικού εσπρέσο με μικρή ποσότητα κάποιου οινοπνευματώδους ποτού ή λικέρ ενώ το αγαπημένο πρωινό...
Είναι ο διπλός espresso, όπου ο χρόνος εκχύλισης είναι 25” και η αραγόμενη ποσότητα espresso είναι 60ml Παρασκευάζεται στο...
Για την Παρασκευή του espresso lungo ακολουθούμε την ίδια διαδικασία του espresso, με τη μόνη διαφορά ότι ο χρόνος εκχύλισης...
Είναι ένας espresso 30ml με την προσθήκη μιας κουταλιάς ζεστού αφρόγαλα που τοποθετείται στο κέντρο της κρέμας espresso...
Για την Παρασκευή του espresso ristretto ακολουθούμε την ίδια διαδικασία του espresso, με τη μόνη διαφορά ότι ο χρόνος...
Είναι ένας κανονικός εσπρέσο με ένα μικρό κομματάκι φλούδας λεμονιού Ο Βραζιλιάνικος cafezino, ο αντίστοιχος εσπρέσο,...
Διαφανές φλιτζάνι βάζουμε 1/2 oz σιρόπι γεύσης (οποιαδήποτε)Δόση 7gr σωστά κομμένο καφέΚαθάρισμα του χείλους της...
Εκτέλεση Χτυπήστε στο blender για περίπου 10 δευτερόλεπτα ένα διπλό espresso με πάγο (σε διπλή αναλογία απ’αυτή του...
Εκτέλεση Σε γυαλινο ποτηρί για να φαίνονται τα διαφορετικά στρώματα, βαζουμε πρώτα μια δοση espresso condotti, μετά...
Ο δυνατός, αρωματικός espresso περιχύνεται με ζεστο γάλα και καλύπτεται με τη χαρακτηριστική στρώση αφρού γάλακτος (1/3...
Εκτέλεση Παρασκευάστε ένα διπλό espresso και προσθέστε πλούσιο δεμένο ζεστό αγρόγαλα,καλύπτοντας με στρώση απο...
Espresso normale με ζεστό αφρόγαλα, γαρνιρισμένος με σαντιγί και σκόνη κακάο Υλικά Espresso Ζεστό Αφρόγαλα Σαντιγί Σκόνη...
Εκτέλεση Χτυπήστε στο blender για περίπου 10 δευτερόλεπτα ένα διπλό espresso με πάγο και ζάχαρηΣερβίρετε το περιεχόμενο...
Σε ένα ψηλό, χοντρό ποτήρι κατά προτίμηση γυάλινο, προστίθεται πολύ ζεστό αφρόγαλα και γάλα όμοιο με αυτό που...
Φτιάχνεται με 7 γρ πολύ λεπτά αλεσμένο, καβουρδισμένο καφέ, αποσταγμένο με νερό υψηλής πίεσης και ζεσταμένο στους...