Caffe Condotti

 
 

Εταιρεία

Η εταιρία Condotti caffè di qualità, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ως αντικείμενο εργασιών της έχει, την επιλογή και εν συνεχεία την εμπορία ποιοτικού Καφέ Espresso, Φίλτρου, Ελληνικού Καφέ, Καφέ χωρίς Καφεΐνη, ροφημάτων και συνοδευτικών προϊόντων υψηλής πάντοτε ποιότητας.

Η τέχνη του καφέ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικογένεια Γράβαρη, μέσα από μια πολυετή διαδρομή στο χρόνο, απ΄την πορεία της οποίας δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει και το νεότερο μέλος αυτής.

Ο Λεωνίδας Σ. Γράβαρης, ιδρυτής της εταιρίας Condotti caffè di qualità, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας μέσα από το ρομαντικό ταξίδι των γεύσεων και των αρωμάτων που σκοπό του έχει να ικανοποιήσει την τέρψη του ουρανίσκου των απανταχού εραστών του καφέ.

Η Condotti caffè di qualità, δραστηριοποιείται στον κλάδο της HoReCa και όχι μόνο καθώς πέραν του ολοκληρωμένου πακέτου επιλογών που προσφέρει στον επαγγελματία, μέσα από μια σειρά προϊόντων οικιακής χρήσης δίνει τη δυνατότητα σε κάθε λάτρη του καφέ να απολαύσει, στο χώρο του, μια μοναδική γευστική εμπειρία από τα σπουδαιότερα χαρμάνια καφέ μέσα από την ποιότητα των προϊόντων Condotti.

Η αγάπη μας για τον καφέ, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευσή μας πάνω σε αυτόν, σε συνδυασμό με τον σεβασμό στον επαγγελματία αποτελούν βασικούς άξονες του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας Condotti caffè di qualità. Σκοπός μας είναι πάντοτε, πέρα από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων του καφέ, των ροφημάτων και του εξοπλισμού κορυφαίας τεχνολογίας, είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρία και κάθε συνεργάτη αυτής, καθώς για εμάς είναι πολύ σημαντικό η σχέση που αναπτύσσουμε με όλους εσάς να μην περιορίζετε στα στενά και απρόσωπα όρια της επαγγελματικής σχέσης. Για αυτό το λόγο στην εταιρία Condotti δεν υπάρχουν πελάτες παρά μόνο συνεργάτες, με τους οποίους καθημερινά μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τον καφέ.Η Condotti caffè di qualità, επεκτείνεται σταθερά τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου πωλήσεων, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαύσει μια πλούσια γκάμα από ποιοτικούς καφές και προϊόντα, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μονάχα μέσα από την εξειδίκευση, το άψογο service και την υπεύθυνη στάση της εταιρίας μας αλλά και από την άρτια εκπαίδευση του εκάστοτε barista που σε συνδυασμό με την αρμονική λειτουργία του μύλου και της μηχανής, μπορεί να δώσει στο φλιτζάνι το σώμα, τα αρώματα και την επίγευση ενός ποιοτικού καφέ Condotti.   

Πάγια αρχή της εταιρίας μας αποτελεί η μη δημιουργία δεσμευτικών συμβολαίων, σε συνδυασμό πάντοτε με την αρμονική σχέση ποιότητας-τιμής, έτσι ώστε ο ποιοτικός καφές να είναι προσιτός στον καθένα, καθώς η γεύση αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού των λαών.    

Η Condotti caffè di qualità, συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρία "ALCAFE" -Αλέξανδρος Λ. Γράβαρης & Σία Ε.Ε, η οποία ιδρύθηκε το 1980 με αντικείμενο εργασιών την "Επεξεργασία Ποιοτικών Καφέδων".

Η εταιρία "ALCAFE" μετά από πολύχρονες έρευνες, επεξεργάζεται τις καλύτερες ποικιλίες από τις περισσότερες καφεπαραγωγικές χώρες, για την δημιουργία Ελληνικού Καφέ, Φίλτρου και Espresso, ενώ πρόκειται για μια από τις πρώτες Ελληνικές εταιρίες στην επεξεργασία Αρωματισμένου Καφέ Φίλτρου και Καφέ χωρίς Καφεΐνη.  

Η εταιρία "ALCAFE" εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις και το μηχανολογικό της εξοπλισμό και εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό της, συνεχίζοντας σταθερά την ανοδική της πορεία. Από το 2003 είναι πιστοποιημένη από την εταιρεία EUROCERT με το διεθνές πρότυπο «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (HACCP ΕΛΟΤ 1416/2000 & FAO / WHO ALIMENTARIUS) και από το 2009 με το πρότυπο ISO 22000:2005 - Αρ. Πιστ. 191/Τ/2009, ενώ από το 2004 είναι μέλος του SPECIALITY COFFEE ASSN. OF EUROPE (SCAE).Η πολυετής εμπειρία σε άμεση συνάρτηση με την τεχνογνωσία της "ALCAFE", στον τομέα της παραγωγής, εξασφαλίζουν στο ακέραιο τις προδιαγραφές αλλά και την ποιότητα τόσο του Καφέ, όσο και των υπολοίπων προϊόντων Condotti.

Η επιλογή της πρώτης ύλη πραγματοποιείτε με τα υψηλότερα στάνταρς καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής του καρπό, από το κεράσι καρπό του άνθους του καφεόδενδρου που θα μας δώσει δύο κόκκους οι οποίοι αφού πλυθούν θα στεγνώσουν με φυσικό τρόπο και θα κοσκινιστούν με το χέρι, εν συνεχεία ο ωμός καφές, ο οποίος έχει πράσινο χρώμα, θα καβουρδιστεί και τέλος θα συσκευασθεί είτε σε μορφή κόκκων, είτε σε τριμμένη μορφή, να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, παίζει η συσκευασία, για αυτό και προϊόντα Condotti συσκευάζονται σε συσκευασίες αλουμινίου με βαλβίδα.

Όλα τα προαναφερθέντα στάδια, πραγματοποιούνται αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα και τον σχολαστικό έλεγχο, από το ψήσιμο μέχρι το cupping και τη συσκευασία, του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της εταιρίας.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εταιρεία Ιστορικό

Κατάστημα

Τα γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στη Καρακάση 112, Κάτω Τουμπα, Θεσσαλονίκη
  • 2310 307001
  • 6987563458
  • 6948601380
  • 2310 307001